Stationsstraat 73

Bezoek ook:

deurnewiki.nl    docudeurne

Watermolens in Noord-Brabant

Op vrijdag 21 februari 2020 werd bij de Kilsdonkse watermolen het boek Watermolens in Noord-Brabant  gepresenteerd. Voor dat boek werd het leeuwendeel aan research verricht door ons in de zomer van 2013 te vroeg overleden zeer gewaardeerd lid Wiro van Heugten. Zijn broer Wim voltooide het manuscript en verzorgde in samenwerking met uitgeverij Matrijs de uitgave daarvan. Bij de presentatie van het boek was ook een flink aantal leden van onze heemkundekring, waaronder drie bestuursleden, aanwezig. Het eerste exemplaar werd door Wim onder meer aangeboden aan ons lid Jan van Woezik, een goede vriend en collega-molenaar van Wiro. De verschijning van dit boek, dat is opgenomen in onze bibliotheek, is een mooi eerbetoon aan ons aller Wiro.