logo

Boekenverkoop heemkundekring via www.boekwinkeltjes.nl/Deurania

Dubbele tweedehandse en nieuwe boeken uit de bibliotheek van onze heemkundekring werden voorheen verkocht in het heemhuis. Dat gaf een heel gedoe. De bibliotheek is niet elke dag open en het bleek lastig de lijst van de te verkopen boeken actueel te houden.

Hiervoor is een oplossing gevonden. Pieter Koolen heeft als beheerder een digitale boekwinkel voor de heemkundekring geopend met als grote voordeel: een boekwinkel die 24/7 open is voor een breed publiek. Bovendien is de regie van de verkoop in één hand, is er altijd een actueel overzicht van alle te verkopen boeken en zijn de prijzen correct en de verkoop transparant. De op de site genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wie in de buurt van Deurne woont kan desgewenst op afspraak bestelde boeken afhalen. De boekwinkel www.boekwinkeltjes.nl/Deurania  is op 7 september 2016 officieel gestart.

De digitale boekwinkel is herkenbaar aan ons in 2016 vernieuwde logo. De opbrengst van verkochte boeken komt geheel ten goede aan onze heemkundekring. Overigens worden de beschikbare boeken ook verkocht tijdens de jaarlijkse boekenmarkt in de tuin van ons heemhuis in september.