Rabobank Clubkas Campagne 2013

Voor de complete uitslag klik hier >>> om het pdf bestand te openen. U ziet dat we de elfde plaats hebben bereikt, niet slecht maar het kan altijd nog beter!

Uitslag Rabobank Clubkascampagne 2013

Aan de Rabobank clubkascampagne namen 389 clubs deel uit Deurne, Asten, Someren en Mierlo. In totaal werden 55.586 stemmen uitgebracht, waardoor in totaal € 277.930, - naar de diverse penningmeesters wordt overgemaakt.
Op de heemkundekring H.N. Ouwerling werden 318 stemmen uitgebracht. Iets meer dan het afgelopen jaar. Dat levert onze kas het fraaie bedrag op van € 1590,- Dat wordt besteed aan de afwerking van de door ons gerestaureerde schietbaan aan de Oude Helmondse weg.

Namens het bestuur dank ik alle leden, die hun stem op ons hebben uitgebracht.

Rob Berkvens voorzitter,

logo Rabobank Clubkas Campagne 2013

Als u lid bent van de Rabobank kunt u meedoen met de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe u lid wordt kunt u lezen als u op de de eerste link hieronder klikt.

Als u lid was vr 1 juli 2013, mag u in oktober meedoen met de Clubkas Campagne voor het jaar 2013 en kunt u dus onze eigen vereniging financieel steunen. U dient uw eigen mailadres in te vullen, zodat de Rabobank een bevestiging kan sturen. Bij een en/of rekening kunnen beiden zich apart aanmelden en ontvangt elke partner een aparte stembrief.

U kunt 5x stemmen dit (moet wel in één keer gebeuren) en maximaal 2 stemmen per vereniging uitbrengen. Wij doen dit verzoek in de hoop dat er op de Heemkundekring H.N. Ouwerling gestemd wordt.

Indien u problemen ondervindt met het werken met de computer kunt u op maandag 7, woensdag 9 en maandag 14 oktober met uw stembiljet naar het heemhuis komen (van 10.00 uur- tot 12.00 uur ) waar men bereid is om te helpen.

Hier vindt u de juiste links voor de Rabobank Clubkas Campagne, klik op de tekst en het wijst zich vanzelf.

Hoe word ik lid en wat houdt het in

Rabobank Clubkas Campagne 2013

Bij de Rabobank Clubkas Campagne van 2012 kreeg onze heemkundekring 302 stemmen. Dat leverde een bedrag van €1510,- op. Hoewel het minder was dan het jaar ervoor toen er 369 keer gestemd werd en het bedrag  € 1845,-  was. Dus geachte leden:

Laat dit jaar geen stem verloren gaan