Stationsstraat 73
www.heemkundekringdeurne.nl

Bezoek ook:

deurnewiki.nl    docudeurne

Elke stem is 4 euro waard!Maximaal twee stemmen en dus 8 euro voor uw favoriete vereniging!

Rabobank Clubkas Campagne 2015 van 1 tot en met 12 oktober

Geachte leden en sympathisanten van Heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne,

In 2014 behaalden we met zn allen, leden en sympathisanten van onze heemkundekring, een fantastisch resultaat in de Rabobank Clubkas Campagne. We boorden alle bronnen aan zoals internet  en sociale media om zoveel mogelijk leden van onze vereniging en via hen hun familieleden en  bekenden te bereiken en te vragen op ons te stemmen.

Het viel toen bij de mondelinge contacten op dat nogal wat mensen stemgerechtigd waren zonder dat zij dat zelf in de gaten hadden. Zij wisten niet waarom het bij de campagne precies ging. Of ze  hadden geen idee welke vereniging ze wilden steunen of niet de mogelijkheid om via de computer  hun stem uit te brengen. De stemkaart belandde soms zelfs bij het oud papier!

Toen een aantal leden van onze werkgroep dit oppikte en hun naaste omgeving informeerde over waaraan onze heemkundekring de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne zou besteden,  leverde dit nog een mooi aantal stemmen voor ons op dat anders verloren zou zijn gegaan. Én, dus  een mooi bedrag voor het in de lucht houden van onze digitale historische encyclopedie over  Deurne, haar kerkdorpen en haar inwoners.

Vandaar dat we voor de campagne van 1 tot en met 12 oktober 2015 alle leden willen vragen om hun familie, vrienden, kennissen en hun (mantelzorg)omgeving te attenderen op de campagne en  te vragen om op onze heemkundekring te stemmen.

Hulp bij stemmen via internet

De Rabobank Peelland Zuid verstuurt kort voor de stemperiode kaarten met een code, waarmee de leden van de bank via internet kunnen stemmen. Als mensen dat stemmen via internet een  probleem vinden, willen leden van de heemkundekring hen helpen. Zij kunnen hun kaart zelf of via  een van onze leden tijdens de openingsuren bezorgen bij ons heemhuis aan de Stationsstraat 73 in  Deurne. Men kan aangeven welke verenigingen een of twee stemmen krijgen. Per kaartcode kan  men maximaal vijf stemmen uitdelen. Leden van de heemkundekring zorgen daar dan voor.

Het heemhuis is open op:

- donderdag 1 en donderdag 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur

- maandag 5 en maandag 12 oktober van 09.30 tot 11.30 uur

- dinsdag 6 oktober van 19.00 tot 21.00 uur

- woensdag 7 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en

- zondag 11 oktober van 14.00 tot 17.00 uur

Kaarten met stemcode kunnen natuurlijk ook in de brievenbus van het heemhuis gedeponeerd worden. Eventueel met een briefje waarop staat welke verenigingen een of twee stemmen krijgen.  Stop die kaart met stemcode dan liefst vr 8 oktober in de brievenbus, zodat uw stemmen op tijd

kunnen worden doorgegeven. Dat is heel belangrijk voor de clubkas van uw favoriete verenigingen, want elke stem is 4 euro waard!

Bij voorbaat is onze dank groot!

Werkgroep PR van Heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne

P.S.

Maak ons netwerk nog groter en stuur svp onderstaande tekst door naar familie, vrienden en kennissen:

Komende week worden de stemkaarten bezorgd voor de Rabobank Clubkas Campagne. Jullie zullen ongetwijfeld van tal van verenigingen verzoekjes ontvangen om op die vereniging te stemmen.  Ik wil jullie aandacht vragen voor Heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne. De Heemkundekring wil  de opbrengst besteden aan DeurneWiki, de digitale encyclopedie waarin (historische)  wetenswaardigheden worden vastgelegd voor Deurne n de kerkdorpen. Voor alle inwoners van

Deurne dus.