logo


23 oktober 2015:

Mooi resultaat in Rabobank Clubkas Campagne 2015

Onze heemkundekring op de zesde plaats in werkgebied van Rabobank Peelland Zuid. Lees hier meer

29 oktober 2014:  

Fantastisch resultaat voor Heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne

 

De 7e editie van de Clubkas Campagne van Rabobank Peelland Zuid was voor Heemkundekring H.N. Ouwerling een groot succes. Leden van de bank brachten maar liefst 596 stemmen uit op onze heemkundekring. Dat leverde ons € 2.980,- op om de duurzame digitale opslag in ons datacenter te kunnen blijven financieren en optimaliseren. Voorzitter Rob Berkvens: "Een verdubbeling van ons resultaat in 2013! Wij zijn bank en stemmers welgemeend erg dankbaar.”

Tijdens de Grote Finale Avond op woensdag 29 oktober in Carlton De Brug in Mierlo, waar Rob Berkvens en Theo Vosmeer namens de heemkundekring aanwezig waren, werd de uitslag bekend gemaakt. In de stemperiode van 2 tot en met 13 oktober 2014 hadden maar liefst 12.056 leden in totaal 59.405 geldige stemmen uitgebracht. Evenals vorig jaar was één stem € 5,- waard en mochten de leden maximaal vijf stemmen per persoon uitbrengen. In totaal ontvangen daarmee 371 clubs uit Asten, Deurne, Mierlo en Someren € 297.025,- ondersteuning van de bank om hun Clubkas Campagnedoel te realiseren.

 

De grote winnaars in deze campagne waren:

1. Voetbalvereniging ZSV uit Zeilberg met 1076 stemmen / € 5380,-
2. Voetbalvereniging NWC uit Asten met 817 stemmen / € 4085,-
3. Voetbalvereniging SV Someren met 662 stemmen / € 3710,-
4. Speeltuin De Speuldries uit Deurne met 602 stemmen / € 3010,-
5. Heemkundekring H.N. Ouwerling uit Deurne met 596 stemmen / € 2980,-
Voorzitter Rob Berkvens: "Wij wensen ZSV, NWC, SV Someren en De Speuldries van harte proficiat met dit resultaat. Evenals onze collega-heemkundekringen De Vonder Asten-Someren en Myerle uit Mierlo met het behaalde resultaat van respectievelijk € 1605,- en € 935,-.” 

Acties heemkundekring hadden resultaat


Voorzitter Rob Berkvens (links) werd, gezien het geweldige resultaat voor de heemkundekring, geïnterviewd over de gevoerde acties in de Rabobank Clubkas Campagne 2014. (Foto Rabobank Peelland Zuid.) Klik op foto voor vergroting.

Als voorbereiding op de acties in de campagne formeerde de heemkundekring voor het eerst een PR-werkgroep, bestaande uit Rob Berkvens, Leny Hendriks, Nelly van Rijt en Nico en Theo Vosmeer. De werkgroep stelde een draaiboek samen dat vanaf juli 2014 gehanteerd werd om zoveel mogelijk leden van Rabobank Peelland Zuid over te halen om op Heemkundekring H.N. Ouwerling te gaan stemmen.

Met het behaalde resultaat in de Rabobank Clubkas Campagne 2014 heeft Heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne met een vijfde plaats in het werkgebied van Rabobank Peelland Zuid uitstekend gescoord. Dat resultaat kan volgens bestuur en werkgroep mede gezien worden als een blijk van waardering voor al die activiteiten die onze heemkundekring in het afgelopen jaar heeft ondernomen. 

Ter vergelijking de ontvangen stemmen / bedragen in de voorgaande jaren:

2013: 318 stemmen --> € 1590,00
2012: 302      "         --> " 1510,00
2011: 369      "         --> " 1845,00
2010: 273      "         --> " 1092,00
2009: 212      "         --> "   852,24
2008: 222      "         --> "   981,24 

Algemeen

De Rabobank Peelland Zuid telde in 2014 circa 24.000 stemgerechtigde leden. In 2013 had 49% van hen een stem uitgebracht. In 2014 was dat 50%. Op de eerste stemdag waren 10.641 stemmen uitgebracht, waarvan 26% via mobiele telefoon of tablet. Heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne bleek qua aantal toebedeelde stemmen de grootste stijger ten opzichte van vorig jaar te zijn. Om die reden werd voorzitter Rob Berkvens tijdens de Grote Finale Avond met 350 aanwezigen geïnterviewd over de door de heemkundekring gevoerde verkiezingscampagne.Bedankt stemmers op Heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne

 

De gelegenheid om in de Rabobank Clubkas Campagne op onze heemkundekring te stemmen, is voorbij. Met spanning wachten we op de uitslag die op 29 oktober in De Brug in Mierlo bekend gemaakt wordt. Zodra we weten wat onze clubkas gaat ontvangen, geven we dat natuurlijk ook aan u door.Iedereen die op ons heeft gestemd wil ik namens het bestuur van harte bedanken.

Voorzitter Rob Berkvens


 

Heemkundekring presenteerde zich tijdens de ModekoopzondagOp 28 september presenteerde onze heemkundekring zich aan het publiek. In een kraam op de Markt maakten enthousiaste leden en bestuursleden een praatje met bezoekers en voorzagen hen van informatie over de activiteiten van de heemkundekring. Met het oog ook op de Rabobank Clubkas Campagne waarin leden van de bank tot en met 13 oktober vijf stemmen mochten uitbrengen op een vereniging. Elke stem is vijf euro waard. De heemkundekring zou een aanvulling van haar budget heel goed kunnen gebruiken. Want het in stand en technisch up to date houden van DeurneWiki, de digitale historische encyclopedie over Deurne èn de kerkdorpen, kost behoorlijk veel geld. 

Aan het begin van de middag was het rustig op de Markt en bezocht maar een enkeling de kraam. Daarna werd het allengs drukker en had de heemkundekring zeker niet over belangstelling te klagen. 


Oproep van voorzitter Rob Berkvens om op onze vereniging te stemmen

Beste leden en sympathisanten van Heemkundekring H.N. Ouwerling

De grote Rabobank Clubkascampagne van 2 tot en met 13 oktober kan ons een belangrijke aanvulling op ons budget opleveren. Alle leden van Rabobank Peelland Zuid kunnen twee van hun vijf stemmen uitbrengen op onze vereniging. Dat levert ons twee keer € 5,00 op. Als uw partner ook lid is en op ons stemt wordt dat € 20,00. U kunt natuurlijk ook uw familie, vrienden en kennissen benaderen met de vraag om ons te steunen.

Kortom: help onze vereniging door tussen 2 en 13 oktober op Heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne te stemme n en zoveel mogelijk mensen in uw omgeving te bewegen dat ook te doen.


Indien u dat wenst, kan uw stemkaart ook bij u thuis opgehaald worden door Theo Vosmeer. U kunt daarvoor bellen naar 0493-314367. Hij zal er dan voor zorgen dat uw stemmen niet verloren gaan!


Rabobank Clubkas Campagne 2014 van 2 tot en met 13 oktober

Oproep van de voorzitter:

Breng svp 2 van uw 5 stemmen uit op onze vereniging

Wanneer u lid bent van Rabobank Peelland Zuid, bent u gerechtigd om mee te doen aan de Clubkas Campagne van Rabobank Peelland Zuid en kunt u verenigingen in het werkgebied van de bank* financieel steunen. Leden van die bank mogen van 2 tot en met 13 oktober 2014 in totaal vijf stemmen uitbrengen en elke stem is, evenals in 2013,  € 5,00 waard. Elk lid van de bank mag maximaal twee stemmen per vereniging geven. Elke twee stemmen op onze vereniging leveren de heemkundekring dus € 10,00 op.  
Wij hopen dat enorm veel leden van Rabobank Peelland Zuid hun stem op ons uit zullen brengen. Juist omdat zij onze inzet waarderen om de geschiedenis van de gemeente Deurne vast te leggen en voor iedereen zichtbaar en toegankelijk te maken en te houden. Die financiële steun kunnen wij heel goed gebruiken om de duurzame digitale opslag in ons datacenter te blijven financieren en optimaliseren.  

Stemmen kan in de genoemde stemperiode via de website van Rabobank Peelland Zuid. Mocht u daarbij hulp kunnen gebruiken, dan kunt u daarvoor in de stemperiode terecht in het heemhuis. Wij helpen u graag en discreet op maandag 6 en woensdag 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en op zondag 12 oktober van 14.00 tot 17.00 uur!  


Het bestuur 
22 juli 2014


*Werkgebied van de bank: Asten, Deurne, Griendtsveen, Helenaveen, Heusden, Lierop, Liessel, Mierlo, Neerkant, Ommel, Someren, Someren-Eind, Someren-Heide, Vlierden en Zeilberg


Terug naar Laatste nieuws-->