Stationsstraat 73

deurnewiki.nl    docudeurne

Oproep werkgroep Tentoonstellingen

Materiaal over historie KDO

Wanneer is deze foto van de gymnastiekvereniging Kracht door Oefening (KDO) gemaakt?

In samenwerking met KDO Deurne werken wij aan onze volgende tentoonstelling met als thema: 75 Jaar KDO. Maar wij willen ook aandacht besteden aan de tijd van voor de heroprichting (zie ook DeurneWiki). De tentoonstelling in ons Heemhuis aan de Stationsstraat 73 wordt op 8 november 2015 geopend en loopt door tot en met 28 februari 2016.
Hebt u nog materiaal dat wij mogen lenen voor onze vitrines? Wij denken aan uniformen, gympen, spelmateriaal. Hebt u nog persoonlijke bekers, medailles, oorkondes of diploma’s? Liefst met uw eigen verhaal erbij? Kunt u iets vertellen over de jaren dat het wat moeizamer ging? En van de heropleving? Weet u nog anekdotes te vertellen? Wie van de (oud) leden zou u eens extra willen belichten? Bijvoorbeeld vanwege zijn of haar bijzondere prestatie of tomeloze inzet voor de vereniging?
Om uw verhalen te vertellen en om uw materialen beschikbaar te stellen vragen wij u contact op te nemen met een van de leden van de werkgroep:
Josée van der Loo: jfapvdloo@kpnmail.nl 0492-341479
Rob Berkvens: robert13@xs4all.nl 0492-345124
Fien Verrijt: verrijtfien@gmail.com 0492-511098
Harrie Martens: h.martens449@upcmail.nl 0493-341542

Want: goed gevulde vitrines met mooie verhalen zouden een mooie afsluiting zijn voor het succesvolle jubileumjaar van deze actieve Deurnese vereniging.