Openingstijden Heemhuis, Stationsstraat 73

In het heemhuis wordt u gastvrij ontvangen met koffie en thee en een plak koek. Loop gerust eens binnen!

• Elke tweede en vierde zondag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur. O.a. voor het bezoeken van de vrij toegankelijke permanente en wisseltentoonstellingen.
  • Elke maandag van 09.30 tot 11.30 uur is er een genealogie-bijeenkomst. Niet in juli en augustus.

• Elke dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur ontmoetingsavond leden en vrije bezichtiging van de tentoonstellingen.

• Elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur zijn er inloopuren om u te helpen met het werken met onze historische encyclopedie DeurneWiki. U kunt dan ook terecht in het Heemhuis als u historisch materiaal ter beschikking wilt stellen t.b.v. DeurneWiki. Ook in juli en augustus.

• Elke eerste woensdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur voor het raadplegen van onze bibliotheek. Niet in juli en augustus.

• Elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een fotoherkenningsbijeenkomst. Ook in juli en augustus.

• Groepsbezoek:   als  u met een groep familieleden, vrienden of collega's op een door u gewenst tijdstip een bezoek wilt brengen aan het Heemhuis en / of gebruik wilt maken van de beugelbaan in de heemtuin,  kunt u daarvoor een afspraak maken met Theo van Daele, tel. 0493-313876. Het huren van de beugelbaan kost voor het eerste volle uur € 12,50 en het daarop volgend uur € 5,00. Inclusief uitleg over het spel.

Voor meer informatie kunt u ook buiten de openingstijden contact opnemen met ons bestuur en de contactpersonen van de werkgroepen. De contactgegevens van het bestuur vindt u hier; die van de diverse werkgroepen hier