Openingstijden heemhuis

In het heemhuis wordt u gastvrij ontvangen met koffie en thee en een plak koek. Loop gerust eens binnen!

TOT NADER BERICHT IS HET HEEMHUIS GESLOTEN VOOR BEZOEKERS EN VOOR BIJEENKOMSTEN VAN DE VRIJWILLIGERS

• Elke tweede en vierde zondag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur: U kunt dan onder andere terecht voor het bezoeken van de vrij toegankelijke permanente en wisseltentoonstellingen.
  • Elke maandag van 09.30 tot 11.30 uur: Genealogie-bijeenkomst (niet in juli en augustus).
  • Elke dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur: Openstelling voor tentoonstellingen en ontmoetingsavond voor leden.
  • Elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur: Inloopuren om u te helpen met het werken met onze historische encyclopedie DeurneWiki. U kunt dan ook terecht in het heemhuis als u historisch materiaal ter beschikking wilt stellen ten behoeve van DeurneWiki (ook in juli en augustus).
  • Elke eerste woensdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur: Voor het raadplegen van onze bibliotheek (niet in juli en augustus).
  • Elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur: Fotoherkenningsbijeenkomst (ook in juli en augustus).

Voor groepsbezoeken: Wilt u met een groep familieleden, v rienden of collega's op een door u gewenst tijdstip een bezoek brengen aan het heemhuis en/of wilt u gebruik maken van de beugelbaan in de heemtuin? Maak dan een afs praak met Leny Hendriks, telefoonnummer 0493-31 43 03. Het huren van de beugelbaan kost voor het eerste volle uur € 17,50 en het daarop volgend uur € 7,50. Deze prijs is inclusief uitleg over het spel.

• Voor meer informatie kunt u ook buiten de openingstijden contact opnemen met ons bestuur en de contactpersonen van de werkgroepen
  • Het heemhuis is gesloten op Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag