logo

Het levenstestament van Deurne op de tocht

Onze heemkundekring heeft ook een Facebookaccount, is actief op Twitter en heeft ook een Instagramaccount. Woensdag 1 december is op Facebook onderstaand bericht geplaatst met het verzoek zoveel mogelijk te delen.


Het levenstestament van ons Deurne op de tocht...

Sinds 1978 onderzoeken, documenteren en vertellen wij Het Cultuurhistorisch verhaal van Deurne. Onze heemkundekring staat midden in de samenleving en ondersteunt verenigingen, organisaties, particulieren en bedrijven met informatie, documentatie en beeldmateriaal. Gezien en ongezien.

Zoals je in onze nieuwsbrief van december kunt lezen zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden, werkgroepleden, handen en voeten. Volgend jaar hoopt Jan Adriaans het voorzitterschap over te dragen en ook Thom van der Straaten, onze sterke stille kracht, stapt uit het bestuur. Meer leden hebben aangegeven een stapje terug te willen doen en dat mag.

De gemiddelde leeftijd van onze leden ligt immers wat hoger, soms gaat het ook gewoon niet meer. Maar: Aan de bevlogenheid, betrokkenheid, kennis en kunde kan de "jeugd" nog een puntje zuigen...

Niet alleen dat. Zoals gezegd bestaat de heemkundekring sinds 1978. Heemkunde gaat over onze geschiedenis. Zonder de tijd die geweest is zou er geen vandaag zijn. Wat wij nodig hebben? Mensen uit Deurne die het levenstestament van Deurne willen ondertekenen. Voor toen, nu, de toekomst.
 
Meer weten? Mail naar info@heemkundekringdeurne.nl