Rabobank ClubSupport 2022

Ook dit jaar doen wij mee met de Rabobank ClubSupport!

De Rabobank investeert met Rabo ClubSupport haar kennis, netwerk en financiële middelen in verenigingen en stichtingen zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker en toekomstbestendig maken. Dat is goed voor de club en geweldig voor de buurt. Als lid van de Rabobank is uw stem dus geld waard!

Stemmen

Kan van 5 tot en met 27 september 2022. U stemt via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren op uw favoriete stichting of club. U ontvangt van de Rabobank bericht hoe dit precies in zijn werk gaat. Elke stem is geld waard! Voor elke stem ontvangt onze vereniging een geldbedrag. Het is dus belangrijk dat we zoveel mogelijk stemmen krijgen van u, uw familie, buren, kleinkinderen, vrienden, collega’s...

Meer informatie

Meer informatie over de ClubSupport en het stemmen vindt u op de site van de Rabobank Peelland-Zuid.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!