Rabobank ClubSupport 2020

Ook dit jaar doen wij mee met de Rabobank ClubSupport!

Als coöperatieve bank investeert Rabobank met Rabo ClubSupport haar kennis, netwerk en financiële middelen in verenigingen en stichtingen zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker en toekomstbestendig maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Dit jaar stellen de Rabobanken in Oost-Brabant € 10 per lidmaatschap beschikbaar. Rabobank-leden bepalen hoe dit bedrag onder de verenigingen en stichtingen verdeeld wordt. Als lid van de Rabobank is uw stem dus geld waard.

Stemmen

Kan van 5 tot en met 25 oktober 2020. Stemmen verloopt dit jaar anders dan u gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kunt u stemmen op uw favoriete stichting of club. U ontvangt dit jaar dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen leden kunnen stemmen. Als lid van de Rabobank Peelland-Zuid kunt u alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij uw Rabobank.

Naast onze eigen heemkundekring bevelen wij van harte aan: Heemkundekring Meyerle, Mierlo en heemkundekring de Vonder, Asten-Someren.

Elke stem is geld waard! Voor elke stem ontvangt onze vereniging een geldbedrag.  Het is dus belangrijk dat we zoveel mogelijk stemmen krijgen van u, uw familie, buren, kleinkinderen, vrienden, collega’s...

Meer informatie

Meer informatie over de ClubSupport en het stemmen vindt u op de site van de Rabobank Peelland-Zuid.

Oproep

Wij brengen deze actie onder uw aandacht om zoveel mogelijk stemmen te vergaren en het zou fijn zijn als u reclame voor ons wilt maken. Immers; hoe meer stemmen, des te meer geld! Met dit geld willen we de documentatie over en van de geschiedenis van Deurne digitaliseren, toegankelijk maken en behouden voor het nageslacht.

Nogmaals, het zou fantastisch zijn als u, uw vrienden, familie ook hun stemmen geven aan heemkundekring HN Ouwerling tijdens de Rabobank ClubSupport van Rabobank Peelland Zuid.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!